…دستگاه ‌های لیزر موهای زائد

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و با بالا رفتن سطح رفاه، توقعات از زندگی بیشتر و بیشتر شده و به نوعی به سمت ایده‌آل گرایی سوق داشته است. لیزر موهای زائد و در واقع خلاص شدن از دست موهایی که به صورت طبیعی در سطح بدن رشد می کنند، است که شامل موهای زیر بقل، سطح بدن، صورت و چانه، ناحیه بیکینی و پاها می باشد. رهایی از دست این موها که از دیر باز بیشتر مورد علاقه خانم ها بوده. اما به تازگی کم و بیش توجه آقایان عزیز نیز به این موضوع بسیار جلب شده است.

دستگاه ‌های لیزر موهای زائد

 

روش های سنتی در مقابله با مو های زائد

خلاص شدن از دست این موهای زائد. از دیرباز به روش‌های گوناگون توسط خانم ها انجام می شده است. از روش های سنتی و دستی گرفته با موچین، کرم ها، پودرهای موبر، موم، وکس، بند انداختن. ژیلت یا همان شیو کردن، و در سال‌های اخیر با ورود تکنولوژی به این حوزه با دستگاه های برقی مثل موکن و انواع خود تراش های برقی می‌توان اشاره کرد.

استفاده از روش‌های سنتی همیشه سختی ها و دردسر های زیادی داشته است. دستگاه های برقی با کمی راحت کردن کردن کار و بدون درد زیاد این آسودگی را به همراه داشتن. ولی با استفاده مکرر در یک ناحیه مشخص موهای آن قسمت ضخیم تر شده. و سرعت رشد آنها نیز بیشتر از قبل شده که نیاز بود. در طول ماه چندین و چند بار مورد استفاده قرا گیرند. البته گاهی برخی افراد با پوست های حساس در استفاده از روش های سنتی و یا دستگاه های الکتریکی به انواع التهابات و خارش ها و یا به نوعی حساسیت های پوستی دچار می شوند که استفاده از این روش را برای آنها عذاب آور کرده است.

 

دستگاه های لیزر مو، راهکار عصر نوین

دستگاه های لیزر موهای زائد آخرین تکنولوژی و فن آوری عصر جدید در مقابله با انواع موهای زائد بدون محدودیت در محل رویش آنها در بدن می باشد. با استفاده از دستگاه های لیزر موهای زائد از شر موهای اضافه خود رها شوید.

در روش لیزرینگ با استفاده از دستگاه های لیزر موهای زائد از پرتوهای متمرکز نور استفاده می گردد. در این روش نور لیزر به صورت مستقیم، به فولیکول مو برخورد کرده و آنها را تخریب می کند. فولیکول شامل کیسه های کوچکی درون پوست است که پیاز مو و در واقع ریشه اصلی مو در آن جا رشد می کند. دستگاه لیزر با استفاده از گرما و تابش نوری بسیار دقیق و مشخص به این کیسه های کوچک زیر پوست، آنها را نابود و یا تخریب می کند. پس از چندین مرحله انجام این روش به کلی آن ناحیه از پوست را آری از هرگونه پیاز و بواسطه آن موجب عدم رشد هرگونه تار مویی می شود.

دستگاه ‌های لیزر موهای زائد

مزیت های استفاده از فن آوری لیزر مو

سرعت بالا در دستگاه های لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد دارای سرعت بسیار بیشتری به نسبت روش های دیگر برای رفع موهای زائد می باشد.

ماندگاری بیشتر

دستگاه های لیزر به دلیل اینکه به صورت پرتو افشانی مستقیما با فولیکول و پیاز مو در ارتباط بوده و آنها را مورد تخریب و آسیب قرار می دهد. در واقع تاثیر مستقیم بر عدم رویش مجدد مو های زائد را دارند. ولی روش های قدیمی و سنتی فقط با کوتاه کردن. و یا از بین بردن ناحیه غیر پیازی مو فقط به کوتاهی و نادیده شدن. سطحی مو و آن هم به صورت مقطی تاثیر گذار می باشند. به همین دلیل با طی دوره های کامل لیزر درمانی دیگر شاهد تراکم بسیار کم مو، ضعیف شدن تار موها و در بیشتر مواقع بی موش شدن کامل در آن ناحیه می شویم که در مقایسه با روش های دیگر مجبور به تکرار چند باره آن در طول ماه که فرآیندیست خاتمه ناپذیر نیستیم.

دقت بسیار زیاد

لیزر موهای زائد دارای دقت بسیاری بالایی می باشد. اگر شما در یک مرکز معتبر همراه با تکنسین مجرب از این روش استفاده کنید. مطمئنا نتیجه ی مطلوبی خواهید گرفت. و در مقابل روش های دیگر که امکان دسترسی به تمام نقاط  بدن و کوتاهی یکدست و صاف را ندارند.

میزان اثرگذاری این دستگاه چقدر است؟

محدودیت تعداد شات یا شلیک لیزر (برخورد اسعه با ناحیه‌ ای از پوست)، وقفه‌های بین شات‌ها، قطر پرتوی لیزری،  سیستم خنک کننده و بسیاری از موارد دیگر می‌توانند نتایج لیزر را بهبود بخشند یا تضعیف کنند. برای مثال دستگاهی که دارای وقفه‌های کوتاه‌تری بین شات‌هایش دارد، خطر ایجاد سوختگی بیشتری هم به دنبال دارد. یا مثلاً برخی دستگاه ‌ها به سیستم خنک‌کننده مجهز هستند. در حین تابش پرتوهای لیزر همزمان با گرم شدن فولیکول‌ها (پیاز های مو) پوست هم گرم می‌شود و به موجب آن در برخی افراد با پوست های تحریک پذیر انواع اگزما و حساسیت های پوستی را به همراه دارد. برای این که از آسیب دیدن پوست جلوگیری کنیم و صدمه‌ای انتخابی به فولیکول بزنیم، باید همزمان با تابش لیزر، پوست را خنک کنیم. سیستم و روش‌های خنک‌سازی در تاثیرگذاری و پیشگیری از عوارض لیزر موهای زائد بسیار مهم هستند.

دستگاه ‌های لیزر موهای زائد

بهترین دستگاه های لیزر مو

شاید با توجه به خیل عظیم تبلیغات منعکس در کانال های تلویزیونی و یا شبکه های مجازی، تبلیغ بهترین دستگاه های لیزر مو توجه شما را جلب کرده باشد، ولی آن چیزی که حائز اهمیت بوده و واقعیت دارد. تکنولوژی و فن آوری آنهاست. و ارتباطی صد در صدی با مارک و یا تولیدی کمپانی خاصی نداشته. و دستگاهی مفید و اثر گذار خواهد بود. که با توجه فن آوری خاص برای انواع پوست، رنگ پوست و کیفیت و ضخامت مو طراحی و مورد استفاده قرار گیرد.

با این تفاسیر بهترین نوع دستگاه لیزر مو های زائد به فن آوری به کار رفته در دستگاه، ساختار مو و جنس پوست شما ارتباط مستقیم داشته و اگر در کلینیک ها و مراکز بهداشتی، درمانی معتبر زیر نظر تکنسین های مجرب صورت پذیر بهترین نتیجه و حذف کامل موهای زائد را به همراه خواهد داشت.

دستگاه لیزر با فن آوری الکساندریت (Alex)

این دستگاه با تکنولوژی نور مرئی و طول موج 755 نانومتر با تاثیر گذاری بیشتر و بهتر روی افرادی با تار موی نازک تر و رنگ پوستی روشن است.

به عنوان مثال یکی از دستگاه هایی که با تکیه بر سیستم Alex ساخته شده. دستگاهی با نام تجاری کندلا جنتل پرو بوده. که با قابلیت تغییر زاویه. و قطر تحت پوشش با خننک کننده. مخصوص پوست از هرگونه التهامات. و آسیب های احتمالی. به پوست بر اثر گرمای تولید شده. توسط لیزر به پوست را جلوگیری می نماید.

دستگاه لیزر با فن آوری دایود (Speed)

دارای طول موج 810 نانومتری می باشد که این قابلیت را دارد بیشتر از الکساندریت در پوست نفوذ کند. بتواند فولیکول مو را تخریب نماید.

میزان جذب پذیری طول موج این تکنولوژی در ملانین پوست به نسبت دستگاه ها با فن آوری الکساندرایت کمتراست. اما عمق نفوذ بیشتری دارد، یکی از ویژگی های مهم این دستگاه این است که با پوست ما ایرانی ها سازگاری خوبی دارد.

در مقایسه این فناوری با ساختار مبتنی بر Alex میتوان به جلسات درمانی کوتاه‌تری و اثرگذاری کمی بیشتر اشاره کرد.

یکی از معروف ترین و خوش نام ترین دستگاه لیزر با تکنولوژی دایود برند دیود وکتوز، محصول کشور آمریکا می باشد. با قابلیت هایی چون قطر تابشی بالاتر، سیستم خنک کننده، سیستم بازیافت فوتون ها و سیستم خوانش ملانین با امکان افزایش ایمنی و کاهش عوارض جانبی بروی پوست میتوان اشاره کرد.

دستگاه ‌های لیزر موهای زائد

دستگاه لیزر با فن آوری ND:YAG

دارای طول 1064 نانومتری که عمیق ترین نفوذ در پوست را نسبت به دو فن آوری دیگر انجام می دهد و بهترین گزینه برای پوست های تیره،  موهایی با ضخامت بالاتر و یا کسانی که مایل هستند بعد از برنزه کردن یا سولار رفتن لیزر موهای زائد را انجام دهند.

از معروف ترین برند ها با این تکنولوژی میتوان به برند لیزر دکا اشاره کرد. از ویژگی های این دستگاه، با هر رنگ پوست و ضخامتی قابل استفاده می باشد.

با توجه به سه تکنولوژی موجود افراد متفاوتی به کلینیک های مجهز به سیستم لیزر موهای زائد سر میزند. به تازگی دستگاهی با بهره گیری. از این سه نوع فن آوری. در قالب یک دستگاه تولید شده اند. تا هیچ گونه محدودیتی در انجام خدمات بهداشتی درمانی به افراد گوناگون با پوست و مو های مختلف نداشته باشد.

دستگاه لیزر ICE Platina Plus و ICE Platinum، این دو دستگاه نیز جزو پیشرفته ترین و بهترین دستگاه های حال حاضر جهان هستند. که انقلابی در نوع خود می باشند. چه از نظر تکنولوژی و چه از نظر کیفیت، مزیت این دستگاه بر رقبای دیگر خود این است. که تمامی تکنولوژی 3 دستگاه الکساندرایت، YAG و دایود را در خود جای داده است. اگر دارای موی بلوند یا روشنی هستید یا موهای نازکی دارید و یا پوست تیره و برنزی دارید این دستگاه با تغییر فرکانس مناسب برای پوست و موی شما می تواند به راحتی موهای زائد شما را از بین ببرد.

چه دستگاه لیزر مویی بخریم؟

اگر شما به دنبال خرید دستگاه لیزر موهای زائد برای مصارف شخصی و خانگی هستید. باید بگوییم هیچ دستگاهی در ابعاد کوچک و یا دستی در قالب دستگاه لیزر مو برای مصارف خانگی تولید نشده و گول تبلیغات متعدد کانال های تجاری را نخورید.

دستگاه های لیزر بصورت کلینیکی زیر نظر متخصصین و تکنسین های نگهداری از این سیستم ها مورد تست، بازبینی و استفاده قرار می گیرند.

نکات مراقبتی قبل از لیزر مو

  • حداقل یک ماه الی 40 روز قبل از اقدام به لیزر از هرگونه برنزه کردن پوست اجتناب کنید.
  • ناحیه مورد نظر برای لیزر را در حدود 6 الی 7 هفته از اپیلاسیون و شیو کردن پرهیز نمایید.
  • پوست ناحیه مورد نظر باید کاملا تمیز و آری از هرگونه کرم، مرطوب کننده و لوسیونی باشد.
  • برای کاهش درد برای ایجاد اطمینان بیشتر، ۴۵ دقیقه پیش از تابش لیزر، از کرم بی حسی موضعی هم استفاده می شود.

موارد مراقبتی بعد از انجام لیزر

بعد از انجام لیزر بروی پوست خود با توجه به پرتو قوی و گرمای زیاد لیزر که موجب تحرکات جزیی با توجه به کیفیت و ضخامت پوست شما می شود بهتر است نکاتی را جهت سلامت و شادابی پوست خود در نظر بگیرید:

به مدت 2 هفته از لیزر درمانی به هیچ عنوان آن ناحیه از پوست را در مواجه مستقیم با تابش اشعه نور خورشید قرار ندهید و حتما از کرم های ضد آفتاب مرغوب استفاده کنید.

در 24 ساعت اولیه از استفاده از انواع مواد شیمیایی و شوینده در آن ناحیه از پوست، آرایش، فعالیت های بدنی شدید و دوش آب گرم پرهیز نمایید.

از زمان لیزر به مدت 3 تا 4 روز کرم “زینک + بتامتازون” (برای نواحی بدن) و کرم “زینک + مومتازون” (برای نواحی صورت) را هر ۸ ساعت بزنید و از روز چهارم به بعد از کرم ضدآفتاب استفاده کنید. دقت فرمایید کرم زینک را به نسبت یک سوم کرم های دیگر استفاده نمایید.

در خانم های جوان زیر 50 سال در صورت وجود موهای زائد بیش از حد در نقاط صورت، دور سینه و شکم، مراجعه به متخصص هورمونی و غدد توصیه می شود.

تعداد جلسات و دوره لیزر موهای زائد

به طور معمول طول این جلسات از 4 الی6 متغیرر بوده که به فاصله 2 ماه از هم صورت می پذیرد و در اغلب موارد برخی افراد برای تکمیل این فرآیند پس از 6 ماه تنفس نیازمند به انجام یک الی دو دوره تکملی نیز می باشند.

آیا لیزر مو منجر به سرطان پوست می شود؟

یکی از مهمترین دغدغه ها و سئوالات در ذهن افرادی که برای اولین بار اقدام به لیزر مو های زائد می کنند. تشکیل سئوال ارتباط لیزر و بیماری سرطان می باشد. با توجه به تحقیقات علمی و نمنونه های آزمایشگاهی تاکنون هیچ موردی از بهره مندی از دستگاه لیزر منجر به تشکیل سرطان یا هرگونه عارضه پوستی گزارش نشده و این تکنولوژی زیر نظر پروتکل های سخت گیرانه سازمان غذا و دارو دارای اعتبار و صلاحیت می باشد و برای حصول اطمینان بیشتر توصیه می شود از مراکز معتبر، مجهز و دارای پروانه های بهداشتی مورد تایید از سازمان بهداشت و پزشکی برای خدمات زیبایی خود مراجعه نمایید.

عوارض احتمالی لیزر موهای زائد

این دستگاه ها با توجه به فن آوری و ساختار پرتو افشانی با تعدد شلیک به پوست، بسیار پرتوان هستند و در صورتی که بدون نظارت پزشک، در مراکز فاقد تاییدیه سازمان بهداشتی و با درجات اشتباه انجام شوند یقینا سوختگی، ناراحتی پوستی و عوارض جبران ناپذیری به دنبال خواهند داشت.

یکی دیگر از عوارض احتمالی این سیستم درد های جزئی در ناحیه پوست و در زمان استفاده از شعاع پرتویی نامناسب، زمان شات بیش از حد و تنظیم نبودن دستگاه می باشد که اکثرا دستگاه های امروزی با مجهز بودن به سیستم خنک کننده پوست چنین عارضه‌ای را برای مشتریان به همراه نخواهند داشت.

امکان برگشت موهای زائد پس از تکمیل لیزر درمانی

در صورتیکه فرد دچار بیماری های هورمونی و تیروئیدی باشد، امکان برگشت موهای زائد بعد از لیزر وجود دارد که توصیه اکید به مراجعه و مشاوره تخصصی توسط متخخص پوست و مو می شود.

نتیجه گیری پایانی

با توجه به مطالب بالا بهترین دستگاه و مناسب ترین آن دستگاهیست که:

1- از فناوری سازگار با رنگ پوست شما استفاده شود.

2- از دستگاه ‌هایی با قطر تابش مناسب، وقفه‌های تابشی ایمن و دارای سیستم خنک کننده‌ی موثر استفاده شود.

3- مهمتر از همه  کلیه عملیات لیزر درمانی زیر نظر پزشکان متخصصین امر پوست و مو در بیمارستان ها، کلینیک های مجهز، معتبر و و مورد تایید سازمان بهداشت و درمان صورت پذیرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم
مشاوره