چهره انسان یکی از مهم ترین مواردی است که در ارتباطات امروزی تاثیرگذار است. در بسیاری از قرارها و ملاقات کاری یا دوستانه، زیبایی و بی نقص بودن چهره افراد، از مهم ترین مواردی است. که در نگاه اول به چشم می آید. عوامل مختلفی از قبیل افزایش سن، ارتباط مستقیم و طولانی مدت با آفتاب و ارتباط با مواد شیمیایی خطرناک باعث شده. تا صورت افراد دچار لک و اشکالاتی شود. که بر چهره آن ها تاثیر منفی می گذارد. در این مقاله قصد داریم.شما را با جدیدترین گام و ساخته بشر در دسته تجهیزات پزشکی به نام، پلاسما جت یا روش پلاسماتراپی آشنا بکنیم. اگر به دنبال رفع دائمی و تضمینی لک های صورت خود هستید، تا پایان مقاله همراه ما باشید.
پلاسماتراپی چیست؟
مطمعنا در اطرافیان خود افرادی را میبینید. که از لک یا اسکارهای پوستی خود شکایت دارند. بطور کلی به هر ضایعه ای که تمامیت پوست صورت را از بین ببرد. و به صورت ضایعه ای دیده یا لمس شود، لک نامیده می شود. اسکار به معنای جای زخم است. که معمولا پس از چند بار کندن جوش و یا لکه های ریز، می تواند روی صورت ماندگار شود. علاوه بر این، افتادگی پلک و چین و چروک حاصل از افزایش سن. خال های مادرزادی، افتادگی های پره پلک و مواردی از این قبیل باعث شده. تا افراد بخصوص خانم ها به دنبال راه درمانی باشند.
بسیاری از راه های درمانی نظیر بوتاکس، عمل های زیبایی، تزریق مواد شیمیایی یا استفاده از اشعه های مضر برای از بین بردن. این ضایعات، در بعضی موارد برگشت پذیر بوده است. علاوه بر این، گاهی به دلیل خطاهای انسانی به جای اینکه این عمل ها تاثیر مثبت بگذارند. باعث خراب شدن بیشتر پوست صورت می شوند. و لک و افتادگی را تشدید می کنند. همین موارد باعث شده که تا شرکت های معتبری مانند ناریوتک به دنبال راه حلی دائمی، با کمترین عوارض و بیشترین جلب رضایت، باشند. پلاسماتراپی یا پلاسماجت روش و وسیله ای است که به کمک آن بیشترین تاثیر را به همراه کمترین تهاجم و عوارض برای بیمار بوجود می آورند. برای آشنایی با این وسیله بهتر است. در ابتدا شما را با ریشه و معنی ساختار آن آشنا کنیم.
پلاسماتراپی یعنی چه و به چه طریقی تاثیر می گذارد؟
پلاسماتراپی از دو بخش پلاسما و تراپی تشکیل شده است. پلاسما را به عنوان چهارمین حالت ماده معرفی می کنند. و تراپی نیز به معنای درمانی است. تا چند وقت پیش تنها 3 حالت از ماده در اختیار بشریت قرار داشت. درواقع پلاسما را گاز شبه خنثایی معرفی می کنند. که از جمعی از ذرات باردار و خنثی تشکیل شده است. برانگیختگی گاز باعث شده است. تا یون های مثبت پلاسما با الکترون های آزاد برابر باشد. البته پلاسما تنها جنبه درمان زیبایی ندارد. و می توان از آن برای از بین بردن باکتری ها نیز استفاده کرد.
تاثیر پلاسما در این روش درمانی، بگونه ای است . که لایه رویی پوست را از حالت جامد به گاز تبدیل می کند. این تبدیل، حالت برانگیخته پلاسما و گرمای ناشی از پلاسما باعث جمع شدن لایه زیرین پوست می تواند. باعث جوانسازی آن شود. همین باعث شده. تا بیشترین شهرت پلاسماتراپی در از بین بردن چین و چروک بخصوص چروک اطراف پلک چشم باشد.
نحوه کار و تاثیرگذاری پلاسماتراپی چگونه است؟
تا اینجا آشنایی ابتدایی با دستگاه پلاسماجت و روش پلاسماتراپی کسب کردیم. حال نوبت آن است که ببینیم . چطور با این دستگاه باید کار انجام شود. و مراقبت های قبل و بعد از این عمل چگونه است. تا بیشترین تاثیر مثبت از این عمل بدست آید. اولین نکته ای که باید در هنگام استفاده از این دستگاه درنظر گرفته شود. استفاده از افراد متخصص و مجرب است. اگرچه این دستگاه کمترین عوارض را دارد. اما به دلیل تاثیرگذاری پلاسما بر پوست، اگر مدت زمان زیادی بر یک سطح از پوست وارد شود. می تواند ضررهای جبران ناپذیری وارد کند. به همین دلیل باید پزشکان زیبایی و افرادی که دوره های مربوط به استفاده از پلاسماجت را می گذارنند. از این دستگاه استفاده کنند. در ادامه به بررسی مراحل انجام پلاسماتراپی می پردازیم:
استریل کردن سطح پوست
در طی مراحل پلاسماتراپی، سوختگی های جزئی توسط پلاسموجت روی سطح پوست ایجاد می شود. این سوختگی ها، لایه رویی پوست که از ورود میکروارگانیسم ها به لایه های زیرین جلوگیری می کند. را از بین می برد. به همین دلیل در اولین مرحله باید سطح پوست بخش موردنظر استریل شود. در بسیاری از عمل هایی که نیاز به بی حسی های موضعی دارند، به کمک موادی این استریل کردن انجام می شود. از رایج ترین مواد می توان به الکل اشاره کرد. اما دستگاه پلاسماجت دارای پروبی (سری دستگاه) است که با مماس کردن . و حرکت آن بر روی ناحیه ای که می خواهیم. به کمک دستگاه عمل را انجام بدهیم، می توانیم آن را استریل کنیم.
تزریق ماده بی حسی به ناحیه موردنظر
پس از استریل کردن سطح پوست موردنظر صورت، نوبت به بی حس موضعی آن ناحیه می باشد. برای اینکار پزشک بی حس کننده را تزریق می کند. و چند لحظه به آن اجازه می دهد تا بی حسی اثر خود را بگذارد.
استفاده از دستگاه پلاسماجت
در این مرحله و پس از بی حس شدن موضع موردنظر، نوبت به استفاده از دستگاه می رسد. ابتدا دستگاه را روشن کرده و اتصالاتش را چک می کنیم. مهم ترین اتصالات دستگاه، لوله گاز است. پس از بررسی باید برنامه دستگاه را با توجه به نیاز خود تنظیم کنید. ED Plasma یا Electrode Discharge Plasma یکی از برنامه های متداولی است .که برای از بین بردن خال های صورت و یا لیفت پلک از آن استفاده می کنند. حالت های دیگری نظیر FEDBD Plasma و Jet Plasma وجود دارد که با توجه به نوع نیاز می توان آن را انتخاب کرد. البته این نکته را هم درنظر داشته باشید که برنامه های مختلف با توجه به شرکت های سازنده متنوع، می توانند متفاوت باشند.
اگر بخواهیم به صورت علمی روند تاثیر پلاسماجت را توجیه کنیم اینطور می گوییم؛ این دستگاه با یونیزه کردن هوایی که بین پروب و سطح پوست قرار دارد، به از بین بردن ضایعات و سوزاندن آن ها کمک می کند. الگوی استفاده از این دستگاه مطابق با هدف استفاده از آن است. مثلا اگر از این دستگاه برای از بین بردن ضایعه ای مانند خال استفاده می شود، باید دور آن را به کمک پلاسماجت سوزاند. اما اگر برای لیفت کردن پلک از آن استفاده می کنید، باید سطح خارجی آن را به کمک دستگاه بسوزانید.
نحوه سوزاندن سطح به این گونه است که دستگاه پلاسماجت را برای مدت 2 تا 4 ثانیه در فاصله 5 میلیمتر بالای قسمت موردنظر نگه دارید. سپس مکان آن را تغییر دهید. اگر برای مدتی بیش از 15 ثانیه متمرکز بر سطحی از آن استفاده کنید، می تواند صدماتی جبران ناپذیر به پوست وارد کند.
پلاسماتراپی برای چه افرادی انجام می شود؟
بطورکلی روش های زیبایی، روش هایی برای بهبود شکل و حالت پوست و از بین بردن تغییرات منفی مانند چین و چروک هستند. از این بین، پلاسماتراپی برای بعضی از افراد به راحتی مورد استفاده است و افراد می توانند بهترین نتیجه را از آن دریافت کنند. در ادامه به بررسی چند مورد از مهم ترین این مشکلات و بیماری های می پردازیم:
جوان سازی پلک ها
یکی از شایع ترین اتفاقاتی که در افراد با افزایش سن می افتد، چین و چروک و افتادگی پلک آن هاست. البته افتادگی پلک می تواند به دلایل دیگری نظیر سکته یا مادرزادی نیز باشد. پلاسماتراپی به کمک پلاسما انگیخته شده می تواند لایه رویی پوست پلک را بسوزاند. همین باعث می شود تا لایه های زیرین جمع شوند و چین و چروک های پوست پلک برطرف می شود. برای از بین بردن چین و چروک های پلک، ابتدا از روش Continues-scanning و سپس از روش Pitting استفاده می شود.
لیفت پوست صورت
بسیاری از افرادی که به صورت مادرزادی صورتی با پوست تقریبا افتاده دارند. می توانند به راحتی و بدون عارضه با استفاده از روش پلاسماتراپی، پوست صورت را لیفت کنند. البته افزایش سن نیز به افتادگی در نواحی مانند غبغب و گردن می انجامد. که از این طریق می توان آن ها را برطرف کرد. معمولا در این روش تنها از روش Pitting استفاده می شود. مهم ترین بخش های صورت که افراد برای لیفت آن ها مراجعه می کنند. بخش پیشانی، غبغب و گردن می باشد.
برطرف خطوط صورت
در بسیاری از افرادی که در حالت عادی چشمان خود را ناز می کنند. بعد از مدت کناره چشمشان خطوط نازکی ایجاد می شود. معمولا این خطوط با افزایش سن ارتباط زیادی ندارند. در افراد سیگاری نیز خطوطی در اطراف دهانشان دیده می شود. که باعث شکایت آن ها می شود. بعضی از افراد نیز نسبت به خطوط صورت خود در هنگام خنده شکایت دارند. این افراد به راحتی و با روش Pitting به کمک دستگاه پلاسماجت می توانند این خطوط زائد را از بین ببرند.
چین و چروک صورت
بسیاری از افرادی که برای مدتی در معرض استرس های شدید روانی قرار می گیرند. بر روی صورتشان چین و چروک هایی ایجاد می شود. مهم ترین عامل تاثیرگذار بر چین و چروک صورت، افزایش سن می باشد. اگر بخواهیم به صورت علمی نحوه تاثیر پلاسماتراپی بر کاهش چین و چروک را توضیح دهیم. درواقع گرمای حاصل از پلاسما باعث تحریک و فعال کردن سلول های فیبروبلاست و در نتیجه تولید الاستین و کلاژن تحریک می شود. از این رو از بین بردن چین و چروک ها با این روش با سرعتی باورنکردنی انجام می شود. در این روش نیز معمولا از روش Pitting برای از بین بردن چین و چروک بر نواحی موردنظر استفاده می شود. البته ممکن است با توجه به صلاحدید پزشک از روش Continues-scanning نیز استفاده شود.
از بین بردن پف زیر چشم
یکی از مواردی که بسیاری از افراد بخصوص خانم ها از آن شکایت دارند. پف زیر چشم است. این پف که در لایه پایینی و زیرین چشم قرار دارد.حاصل از کیسه های چربی است که در ناحیه قرار دارند. به همین منظور برای از بین بردن این کیسه ها و پف زیر چشم، می توانید از پلاسماتراپی استفاده کنید.
ضایعات و مشکلات پوستی
لکه های ناشی از نور خورشید، زگیل، خال های مادرزادی، گوشت اضافه روی صورت و مواردی از این قبیل در دسته ضایعات پوستی قرار می گیرند. که باعث شکایات بسیاری از سمت افراد بخصوص خانم ها شده است. برای از بین بردن این ضایعات، بی خطرترین و مطمعن ترین روش، پلاسماتراپی است. شما به کمک روش Continues-scanning می توانید دور محلی که آن خال یا ضایعه قرار دارد. را به کمک پلاسما بسوزانید. این کار به جدا شدن راحت تر آن ضایعه کمک می کند.
لیفت بینی
پره ها و بطور کلی بینی، جز بسیار مهمی از چهره هستند و تاثیر بسزایی بر زیبایی آن می گذارند. افتادگی بینی یکی از شاکایات رایجی است که افراد برای آن به مراکز جراحی زیبایی مراجعه می کنند. کشیدگی ناشی از پلاسمایی که بر سطح بالایی و کناری بینی تابانده می شود، می تواند به لیفت بینی بیانجامد. برای این کار نیز معمولا از روش Pitting برای پلاسماتراپی استفاده می شود.
از بین بردن دانه های چربی زیر پلک
در بسیاری از افرادی که چاق هستند، در قسمت زیر پلک، دانه های چربی دیده می شود. این دانه های چربی، که به دلیل تجمع چربی در بعضی از نواحی صورت بخصوص زیر پلک ایجاد می شود، بسیار اذیت کننده است. این افراد می توانند مانند به راحتی و به کمک پلاسماتراپی این دانه های چربی را بردارند.
اسکار آکنه
صورت یکی از محل های شایع برای بروز جوش های پوستی یا سرسیاه است. جای جوش هایی در بسیاری از افرادی که در زمان جوانی و بلوغ قرار دارند، ممکن است در آینده نیز بر صورتشان ماندگار بماند. منظور از اسکار آکنه همان جای جوش کنده شده است که برای بسیاری از افراد آزاردهنده است. با دستگاه پلاسماجت و روش پلاسماتراپی به راحتی می توانید این جای جوش را برطرف کنید.
رگه های عنکبوتی صورت
گاهی مواقع رگه های بر روی گونه یا پره های بینی افراد ایجاد می شود. این رگه ها که تحت عنوان رگه های عنکبوتی شناخته می شوند، دارای حالاتی شاخه شاخه و تقریبا پیوسته هستند. برای از بین بردن این رگه ها، شما می توانید از روش پلاسماتراپی استفاده کنید. برای از بین بردن رگه های عنکبوتی می توانید از روش Continues-scanning استفاده کنید.
برطرف کردن ترک های پوستی
در بسیاری از خانم ها بعد از دوران بارداری، زخم ها و ترک هایی بر پوستشان به دلیل کشیدگی در هنگام بارداری ایجاد می شود. این زخم ها که با نام استریا هم شناخته می شوند، به راحتی و به کمک پلاسماتراپی برطرف می شوند.
معمولا از چه روش هایی در هنگام استفاده از پلاسماجت بکار گرفته می شود؟
دو روش اصلی که در هنگام استفاده از پلاسماجت، تحت عنوان Continues-scanning و Pitting می باشد. روش Continues-scanning به این شکل است که پروب دستگاه را به صورت ممتد و بدون نگه داشتن بر روی ناحیه ای، بر روی سطح موردنظر حرکت می دهید. معمولا از این روش برای از بین بردن چین و چروک قسمت بالایی و پایینی پلک و پیشانی استفاده میشود. به کمک این روش شما سوختگی بسیار جزئی ایجاد می کنید. درواقع این روش زمینه استفاده از روش Pitting را فراهم می کند.
روش دوم یا Pitting نسبت به روش اول بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش ابتدا ناحیه مورد نظر را مشخص می کنیم. سپس به صورت جدولی یا ضربدری نقاطی را روی سطح پوست ایجاد می کنید. برای این کار باید پروب دستگاه را به مدت 2 الی 4 ثانیه بر محل موردنظر نگه دارید تا نقطه ای بر روی سطح آن ایجاد شود. سپس مکان پروب را به شکلی که توضیح داده شد تغییر می دهیم.
قبل از انجام پلاسماتراپی چه مواردی را باید رعایت کرد؟
اگرچه پلاسماتراپی نسبت به جراحی های دیگر تهاجم کمتری دارد و به اصطلاح Soft Surgery شناخته می شود. اما نیاز به یکسری تدابیر قبل و بعد از عمل دارد. در ادامه به بررسی چند مورد از مهم ترین مواردی که باید قبل از پلاسماتراپی آن ها را مدنظر قرار داد می پردازیم.
- سطح پوست خود را بررسی کنید و در صورت تورم، درمان را تعویق بیندازید.
- اگر تحت درمان با داروهایی نظیر رتینول و دسته دارویی اسیدآلفاهیدروکسی هستید. حدود 4 هفته قبل از انجام پلاسموتراپی این داروها را قطع کنید.
- اگر در معرض نور شدید افتاب قرار گرفته اید و پوستتان دچار سوختگی شده است.درمان را تا زمانی که سوختگی برطرف شود باید کنار بگذارید. معمولا مدت زمانی که برای بهبودی سوختگی ناشی از نور آفتاب درنظر می گیرند، حدود 8 هفته است.
- درنظر داشته باشید که قبل از پلاسماتراپی پلک، لنزها برداشته شود.
- در صورتی که از پلاسماتراپی برای پلک استفاده می شود. باید مژه های مصنوعی برداشته شود. علاوه بر آن، به مدت 8 هفته پس از پلاسماتراپی پلک، مژه کاشته نشود.
- برای جلوگیری از آسیب به پوست حین درمان، باید از محصولاتی که فاقد رتینول، مشقات ویتامین A و ترتینوئین می باشند، استفاده کنید.
بعد از انجام پلاسماتراپی چه مواردی را باید رعایت کرد؟
باید همانند قبل عمل، بعد عمل نیز تدابیری را برای دستیابی به حداکثر نتیجه حاصل از پلاسماتراپی، بکار گرفته شود. این نکته را درنظر داشته باشید. که مراقبت های بعد از عمل پلاسماتراپی به دستگاه و میزان انرژی صرف شده بستگی دارد. و باید براساس دستورات پزشک انجام شود. از این رو بهتر است که تدابیر زیر را بکار گیرید. تا کمترین میزان بازگشت و بیشترین میزان بهبودی را بدست آورید.
- سطح پوست تمیز نگه داشته شود. معمولا اثرات دستگاه تا حداکثر 10 روز برطرف می شود. در این مدت افراد باید سطح پوست را تمیز نگه دارند تا از بروز عوامل عفونی جلوگیری کنند.
- سعی کنید پس از انجام پلاسماتراپی به مدت 24 ساعت بر موضع موردنظر کاری انجام ندهید. یعنی نه آن را بشویید و نه پوست های جداشده را نکنید. اینکارها می توانند به بهبود زخم ها و جلوگیری از وجود اسکار کمک کنند.
- بهتر است تا زمان بهبودی کامل از وسایل آرایشی استفاده نکنید. اما حداقل 4 روز باید از زمان عمل شما بگذرد تا بتوانید از وسایل آرایشی استفاده کنید.
- پس از عمل باید از کرم های ضدآفتاب استفاده کنید تا پوست محل درمان در برابر نور آفتاب مقاوم باشد.
- استفاده از داروهای ضدویروس در صورت داشتن سابقه تاول های پوستی یا تبخالی.
- استفاده از کرم های مرطوب کننده و ضدآفتاب بطور مداوم و تا چند ماه پس از درمان.
- پوست محل درمان باید در معرض هوا قرار گیرد تا بتواند به خوبی بهبود یابد. از پانسمان کردن آن اجتناب کنید.
- استفاده از کلاه لبه دار برای جلوگیری از تابش نور آفتاب
- اجتناب از حمام داغ و بخار تا بهبودی کامل.
برای چه افرادی نمی توانیم از روش پلاسماتراپی استفاده کنیم؟
اگرچه پلاسماتراپی و پلاسما نسبت به روش و اشعه های دیگر خطر و عوارض کمتری دارند؛ اما باید درنظر داشته باشید که مجاز نیستیم در تمامی افراد از این روش استفاده کنیم. باید قبل از انجام آن تاریخچه بیماری از فرد گرفته شود. تا نسبت به داشتن یا نداشتن بعضی از بیماری ها اطمینان کسب کنیم. در ادامه به معرفی و بررسی چند مورد از بیماری هایی که در صورت وجود، بهتر است افراد برای پلاسماتراپی مراجعه نکنند و احتمال بروز عوارض در آن زیاد است بپردازیم:
افراد مبتلا به سرطان
پوست افراد مبتلا به سرطان، به دلیل شیمی درمانی و درمان های دارویی که می گیرند، نسبت به افراد عادی بسیار حساس تر است. به همین دلیل توصیه می شود که از روش پلاسماتراپی استفاده نشود. زیرا ممکن است سوختی های ناشی از تابش پلاسما به راحتی برطرف نشوند و از طرف دیگر به جای تاثیر مثبت تاثیر بسیار بدی می تواند بر پوست افراد بگذارد و اعتمال ابتلا به عفونت را افزایش دهد.
افراد مبتلا به صرع
بیمارانی که مشکلات عصبی مانند صرع دارند، ممکن است در هنگام استفاده از پلاسماتراپی دچار حملات صرعی و تشنجی شوند. این حملات می تواند باعث برخورد پروب دستگاه با پوست بیمار شود که می تواند تاثیرات منفی برگشت ناپذیری بر پوست افراد بگذارد.
بیماران دیابتی
افرادی که مبتلا به بیماری دیابتی هستند، پوست بسیار حساسی دارند. بیماران دیابتی، بخصوص آن هایی که انسولین دریافت می کنند. در برابر زخم ها حساس هستند و نسبت به افراد عادی به سختی خوب می شوند. استفاده از روش پلاسماتراپی توصیه نمی شود. زیرا احتمال بهبود سوختگی های کوچک پلاسما بسیار کم است . و ممکن است فرد را مستعد ابتلا به انواع عفونت های خطرناک بکند.
خانم های باردار
خانم های باردار یکی از دسته های مهمی هستند .که توصیه می شود از روش پلاسماتراپی برای آن ها استفاده نشود. دلیل اصلی این است که پلاسما می تواند تاثیر زیادی بر مادر و جنین بگذارد. به همین دلیل توصیه می شود. در دوران بارداری و شیردهی به نوزاد، از این روش برای مادران استفاه نشود. قبل از بارداری نیز باید توجه داشته باشید که استفاده از این روش می تواند. تاثیراتی بر هورمون های زنانگی داشته باشد که ممکن است بارداری را برای مادر خطرناک بکند.
بیمارانی با وسایل کاشتنی در بدن مانند ضربان ساز قلب
به دلیل استرس یا فشاری که ممکن است به افراد در هنگام انجام پلاسماتراپی وارد شود. و در روند کار ضربان ساز و در نهایت قلب اختلال ایجاد کند. توصیه می شود تا در افرادی که دارای این وسایل در بدن خود هستند، پلاسماتراپی انجام نشود.
افرادی با پوست تیره
در این افراد به دلیل هایپرپیگمنتاسیونی که پلاسما می تواند بوجود آورد، توصیه می شود تا از این روش استفاده نکنند. زیرا این روش می تواند باعث ایجاد التهاب در افراد با پوست تیره شود.
افراد مستعد به ابتلا به اسکار
پس از انجام پلاسماتراپی، پوست باید قابلیت بهبود مناسبی داشته باشد. تا بتواند در مدت زمان کم بهبودی مناسبی را بدست آورد. اسکار به معنای جای زخم است. افرادی که احتمال بالایی در ابتلا به اسکار دارند. به این معناست که جای زخم در آن ها به کندی بهبودی پیدا می کند. و به سختی خوب شود یا حتی جای آن ها باقی بماند. به همین دلیل توصیه می شود که در این افراد از این روش استفاده نشود.
در بعضی افراد نیز به هیچ وجه نمی توان از روش پلاسماتراپی استفاده کرد. مانند بیماری های پوستی حاد، ویتیلیگو، لوپوس، پسوریازیس، آکنه حاد.
استفاده از روش پلاسماتراپی چه مزایایی دارد؟
عدم نیاز به برش پوست و بخیه
بسیاری از عمل های جراحی زیبایی به صورت تهاجمی انجام می شود. منظور از تهاجمی، عملی است که نیاز به برش پوست یا وارد کردن سوزن برای تزریق پروتز، دارد. از طرف دیگر پلاسماتراپی به هیچ وجه نیاز به برش پوست ندارد. و نسبت به عمل های زیبایی دیگر، تهاجم بسیار کمتری دارد. همانطور که برشی در سطح پوست ایجاد نمی شود، افراد نیاز به بخیه و پانسمان هم پیدا نمی کنند. یکی از عوارضی که بخیه می تواند بوجود بیاورد، ترمیم سخت محل بخیه است. گاهی در محل بخیه گوشت اضافه ایجاد می شود. یا بخیه باز می شود و خونریزی ایجاد می کند. یا عفونت هایی در محل بخیه بوجود می آید. به کمک روش پلاسماتراپی هیچ کدام از این مشکلات وجود ندارد.
سریع و آسان
مدت زمان بسیاری از روش های جراحی زیبایی طولانی است. اما روش پلاسماتراپی در مدت زمان کوتاه و با راحتی بیشتری برای افراد انجام می شود.
عوارض جانبی و دوران نقاهت کوتاه
بسیاری از افرادی که عمل های زیبایی مانند عمل بینی یا لیفت صورت انجام می دهند. برای مدتی باید در معرض هوا یا ضربه قرار نگیرند. تا بتوانند دوران نقاهت خود را بگذرانند. این در حالی است. که عمل پلاسماتراپی به مدت زمان نقاهت و استراحت کمتری برای بهبودی نیاز دارد. با توجه به اینکه برش و بخیه ای در سطح پوست ایجاد نمی شود. عوارض جانبی آن به مراتب کمتر از روش های جراحی دیگر است.
پلاسماتراپی چه عارضه هایی می تواند بر پوست افراد بوجود آورد؟
بسیاری از عوارضی که در جراحی های زیبایی می بینیم در پلاسماتراپی نیست. ما در هر صورت باز هم عوارضی نظیر خارش و درد، پوست پوسته شدن محل بعد از حدود یک هفته و قرمزی و تورم از شایع ترین عوارضی است. که ممکن است برای افراد بعد از پلاسموتراپی بوجود بیاید. بعضی از عوارض مانند قرمزی و تورم ممکن است در بعضی نواحی مانند چشم به مدت طولانی تری باقی بماند.
میزان ماندگاری پلاسماتراپی با توجه به عوارض کمی که بوجود می آورد، بسیار بالاست. اگرچه میزان ماندگاری به تجربه پزشک و قدرت دستگاه بستگی دارد. اما مراقبت های بعد از عمل آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
نتیجه گیری
صورت انسان به دلیل اینکه نسبت به بخش های دیگر بدن، پوشش خاصی آن را نمی پوشاند، بیشتر در معرض عوارض خطرناک برای ایجاد لکه و جوش هستند. اگر فردی هستید که نسبت به سلامت چهره خود حساسید، توصیه می کنیم از روش پلاسماتراپی برای سطح پوست صورت خود استفاده کنید. با توجه به توضیحاتی که در این مقاله دادیم، مهم ترین ویژگی این روش عوارض کم و مزایای زیاد است.